Første gang du kontakter oss? La oss hjelpe deg med ditt SOLIDWORKS-spørsmål PLM Group kundestøtte

PLM Group har i mer enn 20 år hjulpet bedrifter med å optimalisere sin produktutvikling. Vi tilbyr kundestøtte på ni forskjellige språk fra kontorer i seks land. Her kan du spørre oss om hjelp, også om du ikke har en aktiv vedlikeholdsavtale tilknyttet din programvare.

  • Det største og mest erfarne tekniske teamet i norden

   Når du jobber med PLM Group har du tilgang til mer enn 50 SOLIDWORKS-sertifiserte eksperter til å hjelpe deg. Vi yter daglig service til våre mer enn 5.000 bedriftskunder, og 98% oppgir at de er fornøyde med vår kundestøtte

  • Rask responstid

   Vi vet godt at problemer med programvare kan føre til forsinkelser i det daglige arbeidet og større prosjekter. Vi er her for å hjelpe - bare fyll inn skjemaet så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig

  Om du er kunde med en aktiv vedlikeholdsavtale, vennligst trykk her for å komme til vår support-portal.

Kontakt kundestøtte

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Fyll inn dine kontaktdetaljer så vil våre eksperter raskt ta kontakt for å hjelpe deg med ditt spørsmål.

Vil du vite mer? Kontakt oss

Vidar Kvam, Solution Manager, PLM Group

Offer #1

25% Discount on other SOLIDWORKS software´s

The campaign only include new purchases of commercial licenses with a subscription service for updates and support.

The campaign is valid until December 16, 2016 and cannot be combined with other offers or discounts.

Få mer ut av din investering

Hold din vedlikeholdsavtale aktiv

PLM Group's kundestøtte, programvareoppdateringer, nye produktversjoner, webinarer, seminarer og kundearrangementer er alle designet for at våre kunder skal holde seg produktive og kompetitive.

Å ha tilgang til eksperthjelp fra en fullt sertifisert PLM Group supportingeniør kan bety forskjellen på suksess og fiasko. Med en aktiv vedlikeholdsavtale, får du rett og slett mer.
Trenger du litt ekstra hjelp?

Møt vårt tekniske ekspert-team

Klasseromskurs, skreddersydde kurs, kursavtaler, online kurs. Enten du vil komme i gang med det grunnleggende, eller gå dypere inn i mer avanserte funksjoner, så står vårt ekspert-team klar til å hjelpe.

Få nytte av våre konsulenttjenester. Basert på erfaring og kunnskap finner vi rett løsning for deres behov, og hjelper med implementeringen.