SOLIDWORKS 2020

sjekk agendaen her

Bli med på lanseringen av SOLIDWORKS 2020

Lanseringen av SOLIDWORKS 2020 nærmer seg, og nok en gang ønsker vi at du blir med når vi presenterer siste nytt fra SOLIDWORKS. 

I løpet av 3 intensive timer tar vi deg med på en tur gjennom de mange kule mulighetene i den 28. versjonen av SOLIDWORKS.

I år inkluderer vi 3D-print og lar dem få første delen av dagen. Bruken av 3D-print utvikler seg raskt og er kanskje interessant for din bedrift.

 ★ Fra 9 til 13 presenterer vi de nye, kule mulighetene innen 3D-print teknologi. Sjekk agendaen for 3D-print-arrangementet HER.
 ★ Fra 13 til 14 har vi lunsj.
 ★ Fra 14 til 17 skal vi ta et dypdykk i de nye funksjonene i SOLIDWORKS 2020, og gi deg gode tips i ditt daglige arbeid. Sjekk agendaen for SOLIDWORKS-arrangementet HER.

Du er velkommen til ett eller begge arrangementer, avhengig av ditt interesseområde.Sjekk ut alle de nye, kule funksjonene og mulighetene som tilbys i SOLIDWORKS 2020.

Få tips og triks av vårt team av SOLIDWORKS-eksperter for å lette ditt daglige arbeid.

Bli introdusert for nye løsninger og muligheter som kan forbedre ditt produkt og arbeidsflyt.

Møt og del erfaringer med andre SOLIDWORKS brukere.


Vi ønsker velkommen til de som bare deltar på ettermiddagen. I SOLIDWORKS vil vi se nærmere på forbedringene i tegne-, monterings- og simuleringsverktøyene, for å hjelpe deg å øke hastigheten på utformingen av store assemblies og kjøre valideringsanalyser.

I løpet av denne delen vil vi presentere hvordan forbedringer i design, simulering og produksjonsverktøy muliggjør forenklet arbeidsflyt. Dette vil kunne gi deg raskere lansering av produktet, forbedre kvaliteten og redusere produksjonskostnadene.

Lær hvordan du enkelt kan koble SOLIDWORKS 2020 med 3DExperience-plattformen.

Hvis du vil spørre om noe eller ta en titt på 3D-printerne våre, er det tid til å gjøre det nå.

Påmelding til seminarene 

Privacy and Cookies Policy