AKKURAT NÅ: Mye å spare på SOLIDWORKS software FÅ DITT TILBUD I DAG

Hos PLM Group har vi hjulpet virksomheter med å optimere deres produktutvikling i mer enn 20 år. Derfor tør vi garantere at vi kan hjelpe deg med den beste SOLIDWORKS-løsningen, til en god pris.

Vi kan nå tilby deg spesielt gode tilbud på en lang rekke SOLIDWORKS-produkter. Kontakt oss for en prat om den beste løsningen for deg og din bedrift. Du kan blant annet få:

  • GRATIS OPPGRADERING TIL EN STØRRE SOLIDWORKS 3D CAD PAKKE

   Få SOLIDWORKS Professional, men betal kun for SOLIDWORKS Standard. Få SOLIDWORKS Premium, men betal kun for SOLIDWORKS Professional.

  • STORE BESPARELSER PÅ ØVRIGE SOLIDWORKS-LØSNINGER, NÅR DU INVESTERER I 3D CAD

   Spar penger blant annet på SOLIDWORKS Simulation, SOLIDWORKS MBD, SOLIDWORKS Visualize, SOLIDWORKS Composer, SOLIDWORKS Electrical og SOLIDWORKS Inspection.

  • FÅ GRATIS ADGANG TIL 3DEXPERIENCE PLATTFORMEN

   Du får ikke bare en gratis oppgradering når du investerer i 3D CAD - du får også gratis adgang til Business Innovation området på 3DExperience plattformen for både deg og to kolleger.


Tilbudene gjelder kommersielle lisenser, og kun ved samtidig kjøp av tilhørende oppdaterings- og supportavtale. Tilbudene gjelder til 31. desember 2019, og kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter. I spesielle tilfelle kan andre begrensninger gjelde.

TILBUDER GJELDER KUN I EN BEGRENSET PERIODE

Fyll ut, så kontakter vi deg for en prat om hva du kan spare på å kjøpe nå

Privacy and Cookies Policy

HAR DU SPØRSMÅL? RING TIL MEG

Sigmund Uddu, PLM Group

Vocent minimum ut

Vocent minimum nec ut, per ne nobis equidem mei id

Lorem ipsum dolor sit amet, te ipsum rationibus eos. Vocent minimum nec ut, per ne nobis equidem, primis labore mei id.